Skip to Content

Концерт гурту «Гайдамаки» в Центральному будинку художника

Дата: 
14/12/2011
Время: 
19-00
Цена: 
від 90 грн

«Гайдамаки» — один із найуспішніших українських гуртів, що поєднує у своєму звучанні рок, даб, панк, ска, українську та балканську фолк-музику.

Колектив збирає повні зали у найбільших європейських столицях, а також у США та Канаді. «Гайдамаки» власники «золотого диску» за продажі за кордоном, переможці безлічі європейських конкурсів та фестивалів та постійні участники проектів Еміра Кустуріци і Губерта фон Гойзерна.

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: від 90 грн, бронювання та передпродаж - ]]>http://www.kvytky.ua/ua/event/12245]]>

Гайдамаки
Дискографія
Гайдамаки (2001)
Богуслав (2004)
Перверзія (2005)
Ukraine Calling (2006)
Кобзар (2008)
Voo Voo i Haydamaky (4 червня 2009, Польща)